Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Але варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною, а саме англійською мовою є потребою часу. Під час вивчення англійської мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури.
    З метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, етичного виховання, духовного багатства, моральної чистоти у школі було проведено «Тиждень англійської мови». Школярі школи були активними учасниками та співорганізаторами всіх  запланованих заходів.
    Тиждень розпочався з робочої лінійки, на якій вчителі англійської мови ознайомили учнів школи із планом проведення та завда ... Читати далі »

Переглядів: 704 | Додав: хімік | Дата: 06.05.2015 | Коментарі (0)

       На виконання наказу ДНОМ від 17 березня 2015 № 188 «Про підготовку і проведення підсумкових занять з цивільного захисту», з метою проведення відпрацювання у працівників, учнів і вихованців навиків захисту від зброї масового ураження, небезпечних наслідків аварій, катастроф, стихійного лиха, сильнодіючих отруйних речовин, формування та розвитку у дітей любові до Батьківщини, високих морально – психологічних якостей: відваги, мужності, підтримки, ініціативи, спритності 29 квітня 2015 року в нашій школі проводився День Цивільного захисту. Під час проведення Дня цивільного захисту було охоплено 178 учнів, 16 вчителів та 8 членів техперсоналу. Було забезпечено високу організованість, координацію дій усіх структур. Повну евакуацію постійного складу та учнів здійснили за 5 хв. 20 сек.

Переглядів: 495 | Додав: хімік | Дата: 06.05.2015 | Коментарі (0)

28 квітня 2015 року в районі відбувся конкурс заочного Чемпіонату з туризму. Метою конкурсу було:

      організація змістовного активного відпочинку дітей;

популяризація здорового способу життя та пропаганда спортивного орієнтування серед дітей;

підвищення рівня спортивної майстерності учасників Чемпіонату;

визначення найсильніших спортсменів та спортивних команд.

       Наша команда «Туристи» показала свої знання та вміння в конкурсі, які учні отримали під час занять в гуртку «Пішохідний туризм», керівник Савченко С.О. Хлопці та дівчата (Булка А., Кучма І., Вус І., Смірнова К., Мілько В., Мортко О.) є справжніми прихильниками своєї улюбленою справи – туризм. Саме завдяки своїй наполегливості, стар ... Читати далі »

Переглядів: 507 | Додав: хімік | Дата: 06.05.2015 | Коментарі (0)

   

  З метою популяризації дитячої та юнацької творчості, виявлення талановитих і обдарованих дітей та молоді, розвиток їх творчих здібностей, залучення юних аматорів до активної участі у мистецькому житті району, пошук нових форм і методів роботи з виконавцями, поширення передового досвіду 11 березня в районному будинку культури відбувся конкурс «Сучасні ритми». Наша команда «STEP» показала свої юні таланти та проявили творчість в хореографічному мистецтві. Керівник Дмитрієнко О.О. та її колектив нагороджені почесною грамотою за зайняте ІІ місце.

 

Переглядів: 469 | Додав: хімік | Дата: 06.05.2015 | Коментарі (0)