22:00
Тиждень англійської мови

Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Але варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною, а саме англійською мовою є потребою часу. Під час вивчення англійської мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури.
    З метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, етичного виховання, духовного багатства, моральної чистоти у школі було проведено «Тиждень англійської мови». Школярі школи були активними учасниками та співорганізаторами всіх  запланованих заходів.
    Тиждень розпочався з робочої лінійки, на якій вчителі англійської мови ознайомили учнів школи із планом проведення та завданнями тижня. У школі вчителями англійської мови було організовано виставку-проектних робіт, де учні школи мали можливість ознайомитися та переглянути кращі роботи своїх однокласників
Для учнів 2 класу вчителем англійської мови Матюшиною Н.М. було проведено урок-подорож «My classroom». Діти старанно виконували завдання та щиро раділи маленьким перемогам під час виконання завдань.
   Учні старшої школи разом з вчителем Бондаренко А.А. провели «День театру», під час якого діти проявили свою творчість та знання англійської мови. 

 

Переглядів: 702 | Додав: хімік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]