Україна здавна славиться красунями. Їм в усі віки були притаманні неповторна врода, світлий розум, працьовитість, багата фантазія і велика любов до рідного краю.

 28 жовтня в актовій залі нашої школи пройшла конкурсна програма «Міс осінь - 2016»

  Учасницями даної програми були учениці початкових класів: Туровець Діана 4 кл., Кириченко Ірина 3-б кл., Паламарчук Єлизавета 3-а кл. та Смірнова Софія 2 кл.

   Дівчата продемонстрували свій розум, артистизм, творчість та вміння почувати себе на сцені. Переможницею конкурсу «Міс осінь – 2016» стала Паламарчук Єлизавета. Дівчата  Туровець Діана, Кириченко Ірина, Смірнова Софія здобули перемогу в номінаціях: «Чарівність», «Грація», «Неповторність».

Переглядів: 427 | Додав: хімік | Дата: 11.11.2016 | Коментарі (0)


Це справжнє свято мужності й самовідданості, свято лицарства і благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники України,
Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.
З нагоди свята вітаємо усіх, хто носить високе звання захисника України, та бажаємо успіху тим, у кого іспит на нього ще попереду. Шлемо сердечні вітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів та зичимо міцного здоров'я, добра, щастя, злагоди Вам та Вашим родинам.

13 жовтня відбувся районний патріотичний захід «Мужність і відвага крізь покоління»  за участю ветеранів та учасників АТО.  Шкільний танцювальний колектив «STEP»  приймав участь в цьому заході.

Переглядів: 451 | Додав: хімік | Дата: 11.11.2016 | Коментарі (0)

28 жовтня 2016 року у Новобузьку ЗОШ І-ІІІ ступенів №10 завітали гості, з виставкою мінералів, яку супроводжувала інформація про унікальні та напівдорогоцінні камені та метали, метеорити та астероїди, різної форми та величини. Учням розповіли про походження рідкісних мінералів та їх властивості. Камені заворожили присутніх своєю нерукотворною красою. Мінерали нагадували форму та колір звичайних продуктів харчування. У кожного з них своя історія, пам'ять мільйонів років, частина загадки Всесвіту.

Діти отримали не тільки пізнавальну та цікаву інформацію, а й незабутні нові враження. Також учні мали можливість отримати сувенір на згадку.

Переглядів: 520 | Додав: хімік | Дата: 11.11.2016 | Коментарі (0)