16 лютого відбувся конкурс агітбригад «Молодь обирає здоров'я». Новобузьку Зош І-ІІІ ступенів №10 достойно представила команда «Позитив» у складі: Шарпацька Вікторія (6 кл.), Войтюк Єлизавета (5 кл.), Колошва тетяна (8 кл.), Карнаухова Софія (9 кл.), Онищенко Юлія (9 кл.) та Оришака Альона (9 кл.). Команда приймала участь у номінації «Літературно-музична композиція», де зайняла почесне І місце. Учасники яскраво, творчо представили честь школи, про що свідчить їхня перемога. Керівником підготовки агітбригади  була вчитель української мови та літератури Брошеван Ю.Б..

Перемогу в   номінації  «Плакат»  здобула  Туровець Діана, учениця Нововбузької зош І-ІІІ ст.. №10 за плакат « Діти України обирають здоров’я» ... Читати далі »

Переглядів: 428 | Додав: хімік | Дата: 21.02.2016 | Коментарі (0)

     

12 лютого у Новобузькій ЗОШ І-ІІІ ступенів №10 було проведено пам'ятний концерт з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Було запрошено гостя, учасника бойових дій в Афганістані Зубенко Віктора Анатолійовича.

Учні школи виконали тематичні пісні, зачитали поезії відповідної тематики. Вчитель зарубіжної літератури Лясковська Т.О. зачитала монолог до солдата від імені всіх матерів, в якому розкрила всі несказані слова загиблим. Виступила вчитель початкових класів Богдан О.Г. з біографічною розповіддю про свого померлого чоловіка, учасника бойових дій Богдан Ігоря Йосиповича.

Атмосферою трагічності і поваги до учасників бойових дій пройнялися усі присутні, про що свідчили сльози на очах. Загиблих вшанували хвилиною мовчання. Відголосок про трагічні події минулих років залишиться назавжди у пам'яті учні ... Читати далі »

Переглядів: 416 | Додав: хімік | Дата: 21.02.2016 | Коментарі (0)