17:49
Всеукраїнський тиждень історії і права в нашій школі

    


   Тиждень розпочався  9-го грудня з лінійки, де було оголошено план тижня. У вівторок, 10 грудня, по всіх класах пройшли ранкові зустрічі «Права людини», яку підготували учні 8, 9 та 11 класу разом з Гончаревич Т.П.

Цікаво пройшов  брейн-ригн  «Магістри права» між командами правознавців учнів 9 і 10 класів «Адвокатів» та «Прокурорів». Після ІІІ турів змагань перемогла команда  «Адвокатів».

Активну участь у виготовленні кросвордів на історичну тематику прийняли учні 5,8 та 11 класів, а учні 3 та 4 класів зробили гарні малюнки. У розгадуванні кросвордів найбільше правильних відповідей дали учні 7 класу.

У четвер пройшло засідання  «Правової школи», де активну участь взяли Здор О., Озеряник К.,Леонова Т. та Приходько В. Слухачі  з цікавістю переглядали  відеоматеріали та уважно слухали виступаючих з НРУЮ.

14  учнів школи з 6,7,9 класів взяли участь у районному конкурсі «Історик-юніор-ерудит-2013», а учні 9 класу  Калинюк О.,Смірнова К., Цайкіна  Л., стали учасниками обласного історичного конкурсу «Досліджуємо і вивчаємо».

Вчитель історії Проценко І.Л. провела гру- подорож  серед початкової  школи «Дітям про їх права».

Переглядів: 664 | Додав: хімік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]