16:42
Наша гордість!

 Конкурс «Учитель року» – найпрестижніший із освітянських конкурсів. Він покликаний формувати нове покоління педагогів, які мислять у європейських категоріях, утверджуючи нові педагогічні інновації та формуючи світоглядні орієнтири модерної української європейської нації.

Тим паче, що цього року проведення конкурсних змагань всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018» відображав контекст прийнятої Концепції Нової української школи, а також розглядав виховні акценти та етичну складову професійної компетентності педагога. Учителі-конкурсанти – це носії змін. Участь у конкурсі підтверджує бажання кожного педагога не лише реалізувати власні професійні амбіції, а й оновити, осучаснити зміст освіти.

   Вітаємо переможців районного етапу всеукраїнського конкурсу «Вчитель року-2018» у номінації «Фізична культура» Попова Юрія Васильовича з І місцем і Бушко Катерину Віталіївну з ІІІ місцем в номінації «Українська мова та література»!

   Тож, шановні конкурсанти, бажаємо ніколи не зупинятися на досягнутому. Нехай творчий потенціал, невичерпний ентузіазм і наполеглива праця допоможуть Вам досягти омріяної мети.

   А Попову Юрію Васильовичу бажаємо успіху, наснаги, творчості та нових перемог у випробуваннях ІІ (обласного) етапу конкурсу!

      Шановні, ми пишаємося Вами!

Переглядів: 404 | Додав: хімік | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]