17:01
Виїздне засідання Миколаївської обласної координаційної ради
   

    Виїздне засідання  Миколаївської обласної координаційної  ради з питань протидії туберкульозу,наркоманії та ВІЛ-інфекції/СНІДу, на якому були присутні секретар координаційної ради Кочергіна І.В., перший заступник директора департаменту освіти та науки Миколаївської ОДА Літвін С.М.,заступник голови Новобузької РДА Остапенко В.Я., начальник відділу освіти Розуменко С.Г. , начальник управління в справах сім`ї. молоді та спорту Бондаренко Н.В., завідуюча райметодкабінетом Манжос Л.В., методист райво з питань виховної роботи Кулай Н.Ф.

    На данному  засіданні директор школи Сенчин В.А. презентував роботу колективу з питання  збереження та  зміцнення здоров’я дітей та учнівської молоді;

  практичний психолог Тріско Л.В. висвітлила питання «формування  позитивної мотивації в учнівської молоді щодо здорового способу життя»;

  класовод 1 класу Ляхова не тільки розкрила систему роботи щодо впровадження здоров`єpберіuаючих технологоії, а й провела практичне заняття з членами координаційної ради.

     В актовому залі було організовано виставку «Ми за здоровий спосіб життя».

 Під час виступів відбувалася дискусія між членами координаційної ради та членами педколективу

школи щодо впровадження факультативного курсу «Захисти себе від ВІЛ».

     Учасники ради відмітили позитивний досвід роботи школи з данного питання і мали гарні враження від почутого і побаченого в школі.

Переглядів: 549 | Додав: хімік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]