15:04
День вишиванки в школі

День вишиванки в школі

Кожен третій четвер травня місяця святкується свято патріотизму і любові – Свято вишиванки. Цей  день має глибокий духовний зміст, відображає усю багатогранність і творчість українського народу. Адже саме в орнаментах української вишиванки можна передати те, чого не завжди скажеш словами. Зі споконвіку українці відображали орнаментами вишиванок найважливіші цінності в житті українця – любов, життя, силу, здоров'я і невичерпну свободу.

               Новобузька ЗОШ І-ІІІ ступенів №10 активно прийняла участь у святкуванні Свята вишиванки.  Учні школи та педагогічний колектив вбралися у яскраві вишиванки та відповідне вбрання до свята. Учні 1 – 5 класів, Онищенко Ю., Карнаухова С., Стрючок Д., Царук А. ( 9 кл.), Маріна А., Смірнова В., Кучма І., педагоги Богдан О.Г., Дмитрієнко С.М., Ткаченко Н.О., Ляхова Т.Ю., Кривобок Г.О., Дмитрієнко О.О., Матюшина Н.М. та директор школи Сенчин В.А. виконали яскравий флешмоб. Танець був сповнений активності, рішучості, яскравості та патріотизму. Позитивні враження залишилися у всіх учасників свята. Деякі учні школи з радістю поділилися своїми враженнями:

«Всі були гарно одягнені. Були цікаві пісні і танець. Всі дуже гарно виглядали.» Коваленко А. (3 кл.)

«Свято вишиванки було дуже емоційне. Мені більше всього сподобалося як ми танцювали. Нас фотографували і знімали на відео, через що відчули себе зірками. Мої враження чудові.» Удод Є.(3 кл.)

«Мені найбільше сподобалося як ми всією щколою танцювали. Ми боялися, але змогли достойно виступити. У мене залишилися дивовижні враження від свята.» Туровець Д. (3 кл.)

«В мене сьогодні дуже веселі враження від свята. На святі було радісно і весело. Від цього я сповнена енергії і щастя. Свято вишиванки пройшло зі сміхом, радістю, танцями та співом. Це мій найщасливіший день, сповнений вражень.»  Петрів А. (3 кл.)

«На святі було багато дітей, які гарно танцювали. Вчителі та учні школи були одягнені у вишиванки. Це виглядало гарно.» Маткевич Д. ( 3 кл.)

« Свято вишиванки мені сподобалось. Був гарний флешмоб. Найбільше сподобалося, коли всі встали в коло і з'єдналися за руки. Свято вишиванки чудове!»   Буняк 

Переглядів: 1093 | Додав: хімік | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]