12:13
«ЖИВЧИК» зустрічає радо всіх, всіх, всіх…

Ми йдемо щасливі, ми йдемо веселі,

сонечко привітне нам киває вслід.

Літній табір кличе у свою оселю

діток галасливих на смачний обід.

Всюди лине  пісня та веселий  сміх

«ЖИВЧИК» зустрічає радо всіх, всіх, всіх…


Пролунав в стінах рідної Новобузької ЗОШ № 10 останній дзвінок і безтурботна дітвора переступила поріг пришкільного табору «Живчик». Ця назва повністю характеризує наших вихованців, адже  всі вони жваві, швидкі, спритні, непосидючі та кмітливі. Свій запал та ентузіазм загони щодня проявляли в іграх, вікторинах, змаганнях, екскурсіях, веселих естафетах, що вміло спланували та втілили в життя креативні вихователі Кривобок Г.О, Богдан О.Г.,Ткаченко Н.О., Проценко І.Л., Бушко К.В., Литвиненко І.В., Тріско Л.В., Савченко С.О. та Андронатій П.П.

Трішки  втомлений, але задоволений своєю працею і результатами, наш табір поповнив свої знання з вивчення природи рідного краю, адже мав еколого-натуралістичний напрямок.

Після цікаво прожитих днів кожен мав змогу поласувати смачними стравами вміло приготованими майстрами своєї справи , «золотими ручками» Петрової Л.Ф. та Бліновою Г.П.

Не вдалося б  втілити в дійсність всі задуми та плани табору без підтримки гарних, щирих, добрих людей – Лопуха К.Л., Булка Є.  , Ругно Н.О.,Степан О.Б., Лагодієнко М.О., Дан



Отже, літній табір «Живчик» цього року вдався! Пройшов легко і весело, з кумедними жартами, хорошим настроєм, з цікавими  завданнями та випробуваннями і хорошими результатами!!

Щира вдячність всім працівникам та батькам! Гарного відпочинку під час літніх канікул!

Дмитрієнко С.М.

Переглядів: 758 | Додав: хімік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]