23:06
«З прапором в серці, з любов’ю до України!»

 Осіннього ранку вкотре  шкільний вулик Новобузької ЗОШ №10 зібрав учнів та вчителів на святкову лінійку, яка пройшла під назвою «З прапором в серці, з любов’ю до України». Яскраво оформлений зал, ніжна музика -  все це створювало атмосферу свята. Рясніло від барвистих вишиванок, у які вбрались  учні, здавалося, ніби школа  розквітла  вишуканими барвами вишитих сорочок.                     

           Розпочали дійство наймолодші учні школи, які вражали присутніх ораторськими здібностями, декламуючи  поезії про Україну та її символи.   Не менш вражали і танцювальні колективи 8 та 6 класів.  Затамувавши подих учні школи вкотре слухали пісню у виконанні учениці нашої школи, яка є вже відомою співачкою  нашого міста Ткаченко Є..  Спортивний зал перетворився на святковий майдан з піснями та  танцями.   Які талановиті діти нашої школи!

  Не можливо і оминути яскраву кінцівку свята, де виступаючі разом оголосили  заповідь: « Ми, молоде покоління, є господарями своєї землі. Ми – майбутнє України. То ж своїми знаннями, працею, здобутками підноситимемо її культуру, своїми досягненнями славитимемо  її. Будемо гідними своїх предків, бережімо  волю і незалежність України, поважаймо свій народ і його мелодійну мову. Шануймо себе і свою гідність, і шановані будемо іншими.»…

  За участь у святковій лінійці особлива подяка  таким учням: Озеряник К., Здор О., Приходько В., Захарчук О., Агаханова Д.,  Ткаченко Є.,  Бровко А. , Цайкіна Л., Остапенко К., Гебуза А.,  Вус І., Стрючок Д., Оришака М., Царук А.,  Шарпацька В., Петрівський І., Басик Д., Ругно Є. 

Переглядів: 765 | Додав: хімік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]