22:35
Тиждень біології та хімії в школі
 
Біологія-наука про живу природу. Жива природа Землі являє собою складно організовану цілісну біологічну систему.

Біологія має велике практичне й теоретичне значення. Вона є базою для розвитку медицини, біотехнології, біохімії, біофізики, біометрії, радіобіології.

Особливо швидко розвивається біохімія, яка лежить в основі багатьох виробничих процесах харчування, фармацевтичної та багатьох інших галузях промисловості. Хімія широко ввійшла в наш побут. Саме тому всім нам треба розуміти її вплив на здоров’я, які зміни відбуваються у живих організмах.

                 Актуальну тему досліджували учасники проекту «Швидка їжа. Біохімія і здоров’я людини»,учні 10 класу біологохімічного профілю. Слайд-шоу представлено біохіміками шокували глядачів, але все-таки повністю відмовитись від фаст-фудів в наш час практично не можливо. Важливо знати, як вберегти своє здоров’я і не зловживати швидкою їжею.  

Активно змагалися за звання юних хіміків учні 7 класу під час гри «Літорея».

1місце-Булка Артур

2місце-Вус Ірин

3місце-Бушко Павло

Інтелектуальна гра «Ерудит» серед старшокласників виявила, що найкращі знавці хімії в 11 класі-Хлань Вікторія, Мартинович Юлія, Гогора Анна.    

Для учнів початкової школи в кабінеті біології працював відео-салон та семінар-практикум по обладнанню красивого акваріуму, який провели природолюби Вус Ірина, Смірнова Валентина, Дік Іван, Мартинович Юлія.
Напротязі тижня тривала акція «Допоможи птахам взимку!» Виготовлені годівнички на дерева біля школи закріпили Ругно Євген і Богданов Артем( учні 3 класу), Мельник Олександр(учень 6 класу), Воротинцев Максим і Богданов Сергій(учні 9 класу).
 
Учні 7-11 класів  мали можливість  приймати участь в проведеній інтернет-олімпіаді з хімії.

Учні школи з великим задоволенням приймали участь у різних заходах на протязі всього тижня, переможці нагороджені грамотами!
Переглядів: 2167 | Додав: хімік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]