08:52
Свято сім`ї у школі

Все найкраще, що є на землі, починається з сім’ї. Тут людина робить свої перші кроки, звідси вона виходить у широкий світ, навчається любові і добра, вчиться шанувати свій рід, свою землю, берегти пам’ять своєї родини.

12 квітня в нашій школі в дуже цікавій формі пройшло свято сім’ї, яке розпочалося танцем під пісню «Сім’я» у виконанні всіх учасників свята.

На святі прозвучали пісні у виконанні учнів школи: «Українська родина», «Батько і мати», «Свято». Вчитель Попов Юрій Васильович проспівав задушевну пісню «Помолимся за родителей». Діти виконали прекрасні танці під пісні «Мама- первое слово», «Родимый дом», «Что такое доброта?», «Мама, мамочка», «Хорошее настроение». Тут звучали вірші, гуморески. Учні 1-Б класу прекрасно інсценізували вірш А.Костецького «Батьки-чомучки».

На святі проводилася розважальна програма, в якій взяли участь сім’ї Амбарцумянів, Радько, Ратових і Чернишевих. Ці сім’ї будували «Дім мрії» з з особливих цеглинок: «Традиції», «Співробітництво», «Дружба», «Праця», «Здоров’я», «Чистота», «Розуміння», «Повага», «Любов», «Гарний настрій». З дітьми та батьками було проведено інтерв’ю, вони малювали генеалогічне дерево, свою сім’ю. Проводилися конкурси «Мотальщики», «Знайди своїх рідних», «Попелюшка»; гра «Чи знаєш ти мене?». Батьки на сердечках записували, як вони люблять своїх дітей, і прикріплювали їх на велике серце в залі.

Під кінець свята всі, хто був присутній, разом з хором виконали пісню «Дім».

Дякуємо всім за вашу щирість, відкритість, за те, що ви любите один одного і дорожите один одним, за те, що ви були на цьому сімейному святі!

 

Переглядів: 341 | Додав: хімік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]