15:27
Семінар-навчання з цивільного захисту

   

        20 квітня 2017 року на базі Новобузької зош № 10 проведено семінар-навчання з питань цивільного захисту. В роботі семінару приймали участь відповідальні за цивільний захист в навчальних закладах району, начальник відділу освіти, молоді та спорту Розуменко С.Г., завідуючий сектором з питань НС та розвитку інфраструктури Новобузької РДА Скоропляс М.В.

              Програмою семінару було передбачено теоретичне та практичне навчання відповідальних осіб з питань цивільного захисту.

             Розуменко С.Г. наголосила про важливість даного питання, бо саме ЦЗ має своєю метою захист населення від небезпечних наслідків еко­логічних, техногенних, природних і воєнних катастроф.

             Вступне слово сказав, директор школи Сенчин В.А. – начальник ЦЗ, який познайомив присутніх з метою  та  планом проведення семінару .

       Матюшина Н.М., начальник штабу ЦЗ, надала методичні рекомендації для забезпечення організації та здійснення заходів цивільного захисту в навчальному закладі.(Див.презентацію "ЦЗ у школі")

         Гончаревич В.М., начальник пункту видачі засобів індивідуального захисту органів дихання від бойових речовин в умовах воєнного стану, продемонстрував роботу пункту видачі ЗІЗ на практиці.

      Кикоть М.М., відповідальна за ЦЗ в ЦПРДЮ, подякувала відповідальним за проведення семінару- навчання за надану методичну допомогу в організації даного питання.

 

 

 

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 354 | Додав: хімік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]