19:40
Річний звіт директора

   08 червня 2012 року в  діловій, дружній та позитивній атмосфері пройшов звіт директора школи про роботу в 2011-2012 н.р. перед батьками учнів, педагогічним колективом, громадскістю.

 В  доповіді директора школи,виступах присутніх детально проаналізовано досягнення, проблеми в роботі, окреслено коло нових завдань на 2012-2013 н.р. навчальний рік.

 

   В  2011-2012 навчальному році в школі створили вже другий кабінет інформаційних технологій,     приєднали шкільну бібліотеку до інтернету,придбали нові меблі для шкільної їдальні, відремонтували спортивний зал та учительську, продовжуються роботи з благоустрою та озеленення території школи (поетапна заміна шкільної  огорожі, посадили новий фруктовий сад).

 Розпочато роботи зі створення шкільного актового залу.

   За підтримки районних органів влади підготовлено проектно-кошторисну документацію з капітального ремонту  школи (заміну всіх вікон,дверей на енергозберігаючи,утеплення стін, підвалів,горищ). Запровадження енергозберігаючих технологій дасть можливість школі кожного року економити майже 150 000 гривень бюджетних коштів.

  Великим успіхом всього колективу стало визнання досяснень школи на Всеукраїнському рівні.  Наша школа приймала участь у III Всеукраїнській виставці "Інноватика в сучасній освіті",яка проходила в Києві з 18 по 20 жовтня 2011 р.,за що нагороджена дипломом "за активне упровадження у навчальний процес освітніх інновацій".

 Як сказав Президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремінь:"Інновації,по суті, є показником міри розвитку культури сучасного суспільства".

 Нам приємно відчути себе cеред найкращих закладів освіти України, які плідно працюють над піднесенням рівня освіти, якості навчання, впровадження в навчальний процес інноваційних педагогічних технологій, сучасних телекомунікаційних засобів навчання.

 

    В новому навчальному році ми плануємо:

 - створення  кабінету інформаційних технологій для учнів початкових класів;

-  запровадження Національного проекту «Відкритий світ» для учнів 7 класу (викладання всіх     предметів в цьому класі з використанням ІКТ);

- підключення всіх навчальних кабінетів до мережі інтернет;

- створення шкільного актового залу та забезпечення його сучасною апаратурою.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 889 | Додав: хімік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]