17:42
Результати ХІV Спортивних ігор

    У 2014-2015 н.р. ХІV Спортивні  ігри проводилися з метою:

- активізації фізкультурно-масової роботи всіх ланок системи фізичного виховання, масового спорту;

- підвищення якості роботи гуртків спортивного спрямування;

- впровадження засобів фізичної культури та спорту в повсякденний побут учнів як важливих чинників утвердження здорового способу життя;

- виявлення кращих спортсменів для участі в районних змаганнях.

        Розпочалися шкільні змагання у перший тиждень навчання, це був Олімпійський тиждень. Змагання з шашок і арм-реслінгу проводились за індивідуальною системою, де перемогу здобули відповідно до виду спорту Волошенюк Андрій (6 клас) і Кучма Іван (9 клас). Також вчитель фізкультури початкових класів Литвиненко І.В. провела спортивне свято «Тато, мама і я – спортивна сім’я», де перемогу святкувала родина Донченків (4 клас).

      Потім були змагання з легкої атлетики. Серед учнів середньої ланки в бігу на 30 м І місце зайняв Олексенко Роман (7 клас), у стрибках у довжину з місця І місце завоював Шиндановін георгій (7 клас) і в стрибках у довжину з розбігу – І місце відвоював Завірюха Максим (6 клас). Серед дівчат у всіх цих дисциплінах І місце завоювала учениця 6 класу Вербицька Діана, чим вивела свій клас на І загальнокомандне місце.

      Серед учнів старшої ланки місця розподілилися наступним чином: у бігу на 60 м І місце взяв Карнаухов Олександр (9 клас), а у стрибках у довжину з місця та розбігу не було рівних Полеводі Артему (9 клас). Серед дівчат місця розподілилися таким чином: І місце у бігу на 60 м і стрибок у довжину з місця завоювала Вус Ірина (9 клас), а у стрибках у довжину з розбігу І місце виборола Онищенко Юлія (8 клас). У загальнокомандному заліку І місце посіли учні 9 класу.

      Потім проводилися змагання з футболу серед учнів старшої школи, де знову перемогли хлопці 9 класу.

      У змаганнях з шахів переміг найменший учасник, учень 5 класу Петрівський Іван.

      У районних змаганнях з тенісу учениця 8 класу Оришака Альона зайняла І місце.

      Відбулися змагання «Козацькі забави», в яких учні показували свою силу та винахідливість. Особливо всім сподобалося перетягування канату.  І місце серед середніх класів зайняли учні 6 класу, а серед старших – учні 9 класу.

      У змаганнях «Веселі старти « було багато естафет, де діти проявляли свою швидкість і спритність. У запеклій боротьбі з різницею в один бал перемогу здобули учні 6 класу над 7-мим.  У старшій ланці знову сильнішими виявилися учні 9 класу й також вони зайняли І місце з баскетболу.

      Зато дуже емоційно пройшла боротьба між учнями 5 та 6 класів у грі «Піонербол» («Малюкбол»). Уболівальники підтримували своїх гравців дуже галасно. І у впертій боротьбі перемога була на боці 6 класу. Сльози розчарування одних і всплеск позитиву інших – все це було на обличчях учнів після фінального свитска.

      Підійшла мить підготовки до «Олімпійського лелеченя», де також були задіяні учні 5 та 6 класів. У підготовці естафет до районного етапу конкурсу перевага коливалася то в один бік, то в інший, де не випадково перемогла дружба. В районному етапі команда школи зайняла ІІІ місце.

      …І знову футбол. Переможці шкільних змагань, учні 9 класу зустрілися у товаристській грі з випускниками школи кінця 90-х років і не залишили їм шансів, перемігши 3:0. «Шкіряний м’яч» проходив і у середній ланці, де учні 6 класу протистояли збірній команді учнів 5 та 7 класів. У основний час гри переможця виявлено не було – 3:3. А в серії післяматчових пенальті перемогу святкувала збірна 5 та 7 класів.

      Спортивний навчальний рік минає, і діти йдуть на канікули. Але відпочивши та прийшовши до школи з новими силами, вони з новими силами знову будуть досягати успіхів на радість для себе та оточуючих.

 

 

Учитель фізкультури Попов Ю.В.

    

Переглядів: 481 | Додав: хімік | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]