16:49
Разом до вирішення загальних проблем


      19 вересня в Новобузькій ЗОШ №10 відбулися загальношкільні батьківські збори. Школа радо приймала батьків, гостей. Директор школи ознайомив присутніх з пріоритетними напрямками організації освітнього процесу  в навчальному закладі. Завуч школи Попова Т.Л. повідомила про особливості нового 2012-2013 н.р. Вчителі Литвиненко І.В. та Кривобок Г.О. наголосили на необхідності використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій у навчально-виховному процесі. Вчитель початкових класів  Ткаченко Н.О. на практичних вправах показала доцільність використиння здоровязберігаючих технологій у школі та вдома.

 Цікавими були виступи гостей: начальника центру соціального захисту населення Федунець С.М., депутатів міськради Бушка О.В. Лагодієнка М.В. Батьки піднімали питання надання довідок для отримання безкоштовного харчування та про небезпечну проїжджу частину біля школи.

Бесіда отрималася невимушена, дружня. Плануємо і надалі співпрацювати з гілками місцевої влади для вирішення загальних пролем школи та громадськості.

Переглядів: 811 | Додав: хімік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]