12:52
Останній дзвінок у школі !

29 травня 2015 року в школі пролунав останній дзвінок для 11 випускників одинадцятого , 20 -  девятого та 23  - четвертого класів.

У своєму привітанні директор школи Сенчин В.А. побажав цьогорічним випускникам школи успішно впоратися з випробуваннями, зробити правильний вибір життєвого шляху та виправдати надії і сподівання педагогів та батьків.

Завідуюча  районним методичним кабінетом Манжос Лариса Володимирівна подякувала учителям за щоденну плідну працю, терпіння та віру в майбутнє своїх вихованців, привітала усіх школярів із закінченням навчального року, побажала добре відпочити і набратися сил для нових відкриттів і досягнень у навчанні та нагородила колектив школи грамотою за впровадження інновацій в освітній процес.

Як відомо, наступного тижня у випускників 9-х класів розпочнеться державна підсумкова атестація. Цього року дев’ятикласники складуть шкільні іспити з трьох предметів: української мови, математики та предмета за вибором навчального закладу.

Випускники 11-х класів, які вирішили взяти участь у вступній кампанії до вищих навчальних закладів у червні складатимуть тести зовнішнього незалежного оцінювання. Перше тестування відбудеться 3 червня.

Переглядів: 519 | Додав: хімік | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]