20:58
Наша школа – переможець Всеукраїнського розгляду моделей превентивної освіти у навчальних закладах

  

У червні 2014 року Новобузька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №10 прийняла участь в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу розгляду моделей превентивної освіти як Школи, дружньої до дитини. За результатами обласного етапу школа  зайняла І місце і стала учасником Всеукраїнського конкурсу. Модель Школи, дружньої до дитини, підготували  Сенчин В.А.,  Попова Т.Л., Матюшина Н.М., Теренюк Н.М., Тріско Л.В., Дмитрієнко С.М., Бушко К.В., Ткаченко Н.О., Ляхова Т.Д., Богдан О.Г., Кривобок Г.О.

      18 та 19 вересня 2014 року в столиці України – місті Києві відбулася Всеукраїнська конференція «Європейські стандарти превентивної освіти: досвід і перспективи», учасниками  якої стали головний спеціаліст відділу дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти  департаменту освіти, науки та молоді  Миколаївської обласної державної адміністрації

Демиденко Т.А. та  заступник директора з НВР Попова Т.Л. -  представник навчального закладу – регіонального переможця  розгляду моделей  Школи, дружньої до дитини,  як базового закладу  проекту Європейського Союзу «Зміцнення потенціалу Всеукраїнської спілки вчителів і тренерів для поліпшення доступу до якісних послуг з профілактики ВІЛ/СНІДу» в контексті розвитку якісної превентивної освіти в Україні. Попова Т.Л.  підготувала стендову презентацію кращої  моделі превентивної освіти  на рівні навчального закладу Миколаївської області.

      Захід фінансувався Європейським Союзом, проводився Міністерством освіти і науки України. Його учасниками були Всеукраїнська спілка вчителів і тренерів (ВСЕСВІТ), німецький центр міжнародного співробітництва «GIZ», регіональне бюро ЮНЕСКО, ООН з Віл/СНІД (ЮНЕЙДЕС) України, Державна служба України з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та інших соціально небезпечних захворювань, Інститут інноваційних технологій і змісту освіти, Інститут проблем виховання, Академія педагогічних наук,  Всеукраїнська Мережа ЛЖВ, благодійний фонд «Здоров’я жінки і планування сім’ї», регіональні управління освіти, базові навчальні заклади.

     Учасники конференції були ознайомлені з головними досягненнями проекту, презентувався досвід регіонів, підводився підсумок огляду базових навчальних закладів проекту, окреслилися подальші перспективи розвитку превентивної освіти.

    Наша школа, як переможець огляду базових навчальних закладів проекту, була нагороджена  дипломом переможця розгляду моделей превентивної освіти, вивіскою для школи «Навчальний заклад впроваджує європейські стандарти превентивної освіти» та комплектом меблів і обладнання для тренінгового кабінету.

     

 

Переглядів: 552 | Додав: хімік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]