11:31
Наш високий рейтинг !!!

 

                                                                            Вельмишановні колеги !!!

Від імені Сумського державного університету вітаємо Ваш навчальний заклад із високою позицією у цьогорічній редакції вебометричного рейтингу довузівських навчальних закладів України SWR (SumyWebRank) 2015. Впевнені, що це досягнення є результатом Вашої наполегливої праці на шляху розбудови відкритого інформаційного науково-освітянському середовища, що сприяє якості навчального процесу у Вашому навчальному закладі, регіоні та країні в цілому.

Вебометричний рейтинг довузівських навчальних закладів SWR проводиться Сумським державним Від імені Сумського державного університету вітаємо Ваш навчальний заклад із високою університетом з 2013 року. Цього року учасниками рейтингу стали близько 800 навчальних закладів довузівської освіти - учасників V Конкурсу на кращий веб-сайт навчального закладу, що проводиться Інтернет-Асоціацією України (ІнАУ) за підтримки Міністерства освіти і науки (МОН).

Загалом, вебометричний підхід дозволяє в автоматизованому режимі, 24 години на добу, проводити моніторинг інформаційної відкритості та корисності веб-ресурсів навчальних закладів та інших інституцій, місією яких є надання суспільству доступу до різного роду інформації. На відміну від експертних оцінок, вебометричні оцінки не є суб’єктивними та отримуються незалежним чином з відкритих джерел, що робить вебометричні рейтинги надзвичайно популярними у всьому світі (міжнародні рейтинги університетів webometrics.info та 4icu.org, рейтинг ЗМІ 4imn.com, рейтинг медичних центрів hospitals.webometrics.info тощо).

Із повною версією результатів та методикою вебометричного рейтингу SumyWebRank від Сумського державного університету можна ознайомитися на Першому українському рейтинговому порталі http ://ranking. sumdu. edu.ua.

Ваш навчальний заклад автоматично стане учасником наступних редакцій нашого рейтингу, які будуть проводитись 2015-2016 н.р. як в рамках нових конкурсів від ІнАУ та МОН, так і в рамках інших проектів. Бажаємо Вам подальшого успіху та високих рейтингових позицій!

 

 http://ranking.sumdu.edu,ua т «Вебометричний рейтинг SumyWebRank від Сумського державного університету».

 

З повагою, проректор з науково-педагогічної роботи                                             В.О.Любчак

 

 

 

Переглядів: 614 | Додав: хімік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]