23:26
Кімнатні квіти
     Немає жодної дівчини, жінки, що не любила б квіти!  Адже квіти – це не тільки прикраса будинку, кімнати або балкона, а ще й спосіб розслабиться після важкого робочого дня. Адже всі знають, що зелений колір діє заспокійливо на нервову систему, а це позитивно впливає на настрій і працездатність. Життя в гармонії із природою дозволить Вам відкрити в собі сховані таланти, нові та невідомі Вам риси свого характеру.

Буквально на наших очах із квіткового насіння з'являється спочатку паросток, а потім він перетворюється в дорослу, сильну, гарну рослину. І головне - воно живе, чує та відчуває нас, реагує на наш настрій і навіть самопочуття.

Будь-яку нудну та сумну кімнату можна змінити до невпізнанності з допомогою кімнатних рослин - кучерявими, ампельними, декоративними, квітучими... Декорування інтер'єру живими квітами зараз популярно як ніколи. В нашій школі завжди буяли та зростали квіти на підвіконні. Дивлячись на їх красу у кожній класній кімнаті президентське правління вирішило провести конкурс-огляд "Квіти на вікні”. І ось ,29 листопада,  члени журі на чолі з вчителем біології Мартинович А.А. визначили переможців. Ними стали: початкова ланка -   3 клас, середня ланка - 8  клас  і старша ланка -   11  клас.

Переможці були нагороджені почесними грамотами та цінними подарунками від президента школи Богданова С.

 

 

 

Переглядів: 797 | Додав: хімік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]