15:38
Герої на святі

Президент України Петро Порошенко встановив щорічно 14 жовтня відзначати День захисника України. З того часу традицією стало проведення заходів патріотичного напрямку в Новобузькій ЗОШ І – ІІІ ступенів №10. Цього навчального року на справжнє козацьке свято до закладу завітали особливі гості: 
Гулько Сергій Анатолійович – воїн АТО
Клименко Сергій Миколайович – воїн АТО
Брушневський Анатолій Анатолійович – волонтер 
Крикун Віталій Георгійович – волонтер 
Щиро вдячні нашим гостям, що знайшли можливість завітати на наше запрошення. 
Для учнів школи ця зустріч була довгоочікуваною і бажаною. Протягом кількох тижнів учні школи готували малюнки, збирали речі (в рамках акції «Допоможи солдату»), необхідні для воїнів, які перебувають в зоні АТО. Ці невеличкі подаруночки, адресовані захисникам України, учні передали волонтерам Крикуну В.Г. , Брушневський А.А. . Сподіваємося, що ці подарунки донесуть всю любов і тепло, які хотіли передати учні нашої школи сучасним героям.
Учнівський та педагогічний колективи школи вдячні всім захисникам, які в різний час захищали, захищають та будуть захищати нашу рідну Україну.

Переглядів: 477 | Додав: хімік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 svitlanadmitrienko  
0
Виховувати патріотизм та любов до Батьківщини потрібно на конкретних прикладах. Підтвердженням цього є проведення даного заходу в стінах школи.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]