14:41
До 70-річчя визволення України

                                       

        

  До  70 – річчя визволення України від німецько – фашистських загарбників екскурсоводи нашої школи, учні 8 класу Стрючок Дарія та Царук Аліна під керівництвом вчителя історії Гончаревич Т. П. провели в куточку слави етнографічного музею школи екскурсії для учнів початкової та середньої ланки.

Вони розповіли про участь українців у Великій Вітчизняній війні, героїзм жителів Новобужжя в ці страшні роки окупації, ознайомили з школярів з фотографією, де зображено випускників нашої школи 1941 року, екскурсоводи поіменно назвали вчителів нашої школи, які не повернулися з цієї війни. Також на стенді «ніхто не забутий, ніщо не забуте» діти прочитали імена випускників нашої школи, які загинули на фронті.

Школярі почули спогади учасників Великої Вітчизняної війни, жителів нашого мікрорайону, зібрані слідопитами школи та вчителями.

24 вересня учні нашої школи Стрючок  Дарія та Царук Аліна разом з вчителем історії Гончаревич Т. П. взяли участь у районній науково – практичній конференції до 70 – річчя визволення України, де виступили з роботою «Ми згадуємо прокляті ті роки» ( спогади учасників Великої Вітчизняної війни, жителів мікрорайону) і представили презентацію «Велика Вітчизняна».

 

 

Переглядів: 744 | Додав: хімік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]