15:50
Дякуємо за безпеку!

Якою повинна бути сучасна школа? Насамперед - безпечною. Безпека школярів - першочергове завдання адміністрації закладу при плануванні освітнього процесу.
31 серпня, при підготовці майданчика до свята «Дня знань», на подвір’ї школи технічними працівниками було виявлено осине гніздо серед гілля верби. Відразу ж було повідомлено до 20 пожежної рятувальної служби міста Новий Буг. Для з’ясування всіх обставин небезпечної ситуації, до нашого закладу було направлено начальника Новобузького міжрайонного управління Головного управління Держпродспожив служби в Миколаївській області Кузьміна В.В. Оглянувши місце розташування осиного гнізда Віктор Вікторович повідомив про необхідність ліквідації даного гнізда.
Задля забезпечення безпечного перебування учнів на всій території школи 3 вересня компетентними працівниками 20 пожежної рятувальної служби міста Новий Буг було проведено необхідні заходи по знешкодженню осиного гнізда. Завдяки професіоналізму рятувальників Ромовського В. М. та Чеснокова Д.Є. надзвичайна ситуація була вирішена вчасно. За сприяння Воротинцева В.М. , який надав необхідну техніку, так само оперативно було зачищено територію шкільного подвір’я . І вже наступного дня школа працювала у звичайному режимі з веселими перервами на майданчику.

Адміністрація закладу виносить подяку всім хто допоміг оперативно вирішити небезпечну ситуацію.

Переглядів: 363 | Додав: хімік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]