16:26
Чистий четвер

3 вересня 2015 року в школі відбувся «чистий четвер». Здавалося б, така благородна і об'єднуюча справа. Та попри таку «чисту» ціль, цей день виявився важким для дітей, їх батьків та педагогів школи.

Деякі батьки категорично відмовилися відпускати своїх дітей на "чистий четвер". Оголосила свою думку мама одного з учнів початкових класів: «Я не хочу, щоб моя дитина підмітала подвір'я школи. Дитина прийшла в школу навчатися, а не працювати.»

      Педагоги школи роз'яснили батькам та самим учням те, що роботи з самообслуговування  прописані у програмі навчально-виховного процесу і не є суто внутрішнім розпорядком школи. Було зачитано норми фізичних навантажень для дітей, враховуючи їх вік, час та тип навантаження.

Також було роз'яснено і те, що школа займається не тільки розумовим вихованням, а ще й фізичним та трудовим вихованням учнів. Це дає змогу виховати всесторонньо розвинену особистість. Прибирання подвір'я школи вчить дітей цінувати навколишнє середовище, берегти власність школи, власноруч створювати оточуючий світ чистим та збагачує побутові навички.

Таким чином, попри різносторонні думки батьків та їх дітей, школа буде й надалі продовжувати покращувати подвір'я школи та її територію задля комфорту учнів, маючи на меті удосконалення школи.

                                                                                                                   Буза А.В.

Переглядів: 546 | Додав: хімік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]