Ще з початку грудня учні школи з нетерпінням чекали зимових свят. І от 18 грудня до них у гості завітав Святий Миколай. Він зайшов у гості з найкращими привітаннями до  учнів 1 – 6 класів.

          Учні отримали солодкі подарунки від Миколайчика. Чото тільки не було у його чарівній торбі: і горішки, і фрукти, і цукерки, і печиво. В цьому році різочка не дісталася нікому. Та Святий Миколай наголосив на тому, що протягом наступного року буде слідкувати за поведінкою і оцінками учнів, щоб ніхто з них не отримав різочки. Свято пройшло з позитивним настроєм, про що свідчать сяючі очі дітей і задоволені обличчя батьків.

          Також на виховних годинах і ранкових зустрічах учнів школи знайомили з історією свята і особою Святого Миколая. Наголошуючи на тому, що Микол ... Читати далі »

Переглядів: 520 | Додав: хімік | Дата: 22.12.2015 | Коментарі (0)

Сім'я - любові великої царство.
В ній віра, праведність і сила.
Сім'я - опора держави,
Країни моєї, моєй України.

Стало доброю традицією проводити свято «Тато, мама, я – спортивна сім'я». Провівши його в черговий раз у стінах нашої школи,хочемо відмітити учасників початкових класів, серед яких і проводилося свято.

          Переможцями вийшли:

I  місце - збірна команда 3 класу (класовод Ляхова Т.Ю.);

 II місце – збірна команда 4 класу (класовод Кривобок Г.О.);

III місце – збірна команда 2-А класу (класовод Ткаченко Н.О.) та родина Швець 2-Б класу (класовод Дмитрієнко С.М.).

Всі учасники проявили згуртованість, спритність, були активними. За допомогою колективного духу долали усі труднощі і проходили естафети. Колектив ш ... Читати далі »

Переглядів: 412 | Додав: хімік | Дата: 22.12.2015 | Коментарі (0)